pidriv-okupantami-krimskogo-titanu-torknetsya-ne-lishe-ukrayini-gumenyuk

Підрив окупантами "Кримського титану" торкнеться не лише України – Гуменюк

 • 1090294 переглядiв

КИЇВ. 21 червня. УНН. Наслідки від підриву окупантами підприємства з виробництва титанової продукції "Кримський титан" торкнуться не лише України – зона ураження може розповсюдитися і на Туреччину, Румунію та Молдову. Про це під час брифінгу повідомила керівник об’єднаного пресцентру оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк, передає УНН.

Цитата

"Те, що пов’язане з заводом "Титан", матиме міждержавний характер. Тому що, за оцінками фахівців, зона ураження може дістатися й інших країн, зокрема Туреччини, Румунії Молдови, і це має непокоїти керівництво цих країн, і посилити міжнародний тиск", – вважає Гуменюк.

Однак, першими хто постраждає, у випадку, якщо станеться катастрофа, будуть російські військові.

Доповнення

Що ж до ситуації довкола підприємства, то Гуменюк повідомила, що наразі не спостерігається евакуації населення, але люди все ж їдуть з прилеглих територій самостійно – є випадки групових виїздів.

"Сподіваємось на все ж таки міжнародну спільноту, яка зможе переконати і вплинути на військово-політичне керівництво країни і розуміння, в тому числі, що найпершими і найбільшими ураженими будуть саме власні підрозділи країни-окупантки, тому що вони знаходяться найближче", – висловила сподівання Гуменюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГУР: росіяни готують евакуацію з кримського Армянська та збираються вчинити теракт на підприємстві "Кримський титан"

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В «Дії» запустили військову облігацію "Нова Каховка"

     • 912340 переглядiв