pensionerka-zahynula-pid-kolesamy-troleibusa-na-zupyntsi-hromadskoho-transportu-v-rivnomu

У Рівному тролейбус наїхав на пенсіонерку: жінка померла в лікарні

 • 29357 переглядiв

У Рівному 64-річну жінку на смерть збив тролейбус на зупинці громадського транспорту. Наразі триває розслідування інциденту.

У Рівному на зупинці громадського транспорту пенсіонерка потрапила під колеса тролейбуса. Жінку з тяжкими травмами госпіталізували у реанімацію, де вона і померла. Про це повідомляє поліція Рівненщини, пише УНН.

Як зазначають правоохоронці, близько 11 години медики повідомили поліцію про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Данила Галицького у Рівному.

"Попередньо поліцейські на місці події встановили, що 64-річна пасажирка, на зупинці громадського транспорту потрапила під колеса тролейбуса, який після висадки пасажирів розпочав свій рух", - йдеться в повідомленні.

Жінку із тяжкими травмами госпіталізували у реанімацію. Попри надану допомогу її життя врятувати не вдалося.

"Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 КК України. Обставини встановлюють слідчі слідчого управління", - додають правоохоронці.

Нагадаємо

У Києві автомобіль Toyota врізався в автомобіль Mercedes і автобус біля зупинки громадського транспорту, внаслідок ДТП загинув чоловік на зупинці. Водія Toyota затримано.

Павло Башинський

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Херсон під обстрілом окупантів: у місті лунають вибухи

     • 64535 переглядiв

    У школах Одещини відкривають STEAM лабораторії

     • 31775 переглядiв

    Запоріжжя: окупанти вдарили по Гуляйполю, є поранений

     • 42472 переглядiв