ukenru
pavlo-klimkin-vizme-uchast-u-blizkoskhidniy-konferentsiyi-u-varshavi

Павло Клімкін візьме участь у близькосхідній конференції у Варшаві

 • 8725 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Міністерство закордонних справ України підтвердило у вівторок, 12 лютого, що очільник української дипломатії Павло Клімкін візьме участь у близькосхідній конференції у Варшаві і проведе там двосторонні перемовини із міністром закордонних справ Польщі Яцеком Чапутовичем. Про це заявила речниця МЗС України у Києві Катерина Зеленко, передає УНН. 

"Під час візиту міністра до Варшави відбудеться зустріч з міністром Чапутовичем. Буде обговорено широкий спектр двосторонніх питань, і, звісно, питання підтримки наших польських друзів у контексті імплементації угоди про асоціацію з Європейським Союзом, а також прагнень України до євроатлантичної інтеграції", - заявила речниця МЗС України у Києві Катерина Зеленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На близькосхідну конференцію до Варшави прибудуть делегати 60 країн

Конференція на тему миру та безпеки на Близькому Сході відбудеться у Варшаві 13-14 лютого. У ній візьмуть участь представники кільканадцяти держав, зокрема, віце-президент США Майкл Пенс та державний секретар США Майк Помпео, а також прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу. Частина із держав-учасників зустрічі ще не повідомила, хто буде їх представляти.

Як повідомляв УНН, близько 40 осіб не пустили до Польщі напередодні близькосхідної конференції

Українські Національні Новини

Політика