ukenru
pavelko-cheferin-pidtrimav-ideyu-uaf-organizuvati-kontinentalnu-pershist-sered-legend-yevropeyskogo-futbolu

Павелко: Чеферін підтримав ідею УАФ організувати континентальну першість серед Легенд європейського футболу

 • 10359 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. Сьогодні, 5 вересня, в Українській асоціації футболу відбулася зустріч із президентом УЄФА Александером Чеферіним. Про це на своїй сторінці у Facebook написав президент УАФ Андрій Павелко, передає УНН.

За його словами, зустріч пройшла у теплій та дружній атмосфері. Було піднято низку надважливих питань, від яких залежатиме футбольне майбутнє України, пише очільник УАФ.

"Це перспективи проведення в Україні чемпіонату світу з футболу серед збірних U-17 або U-20, матчу за суперкубок УЄФА чи фіналу Ліги Європи, організація одного з найближчих Конгресів УЄФА в Києві, а також проект будівництва першої в історії України бази для національних збірних.

Приємно, що Александер вкотре висловив свою підтримку, вкотре відзначив прекрасний рівень футбольної інфраструктури в нашій країні, ініціативність УАФ й нашу готовність ділитися своїм досвідом та ідеями з іншими асоціаціями", - написав він.

Крім того, Чеферін підтримав пропозицію учасників зустрічі організувати континентальну першість серед Легенд європейського футболу, розповів Павелко.

"За його словами, ця ініціатива стане предметом обговорення в УЄФА найближчим часом", - написав він.

Як писав УНН, Чеферін прибув до Києва вчора, на запрошення президента УАФ. За попередньою інформацією, голова УЄФА планував провести у Києві два дні.

Українські Національні Новини

Спорт