partyzany-vyiavyly-kliuchovyi-inzhenernyi-obiekt-chornomorskoho-flotu-rf-shcho-vidomo

Партизани виявили ключовий інженерний об'єкт Чорноморського флоту рф: що відомо

 • 13795 переглядiв

Партизани АТЕШ оприлюднили дані про ключовий інженерний об'єкт Чорноморського флоту росії, розташований під Бахчисараєм, який активно використовує засоби радіоелектронної боротьби для придушення зв'язку.

Агенти "АТЕШ" оприлюднили дані щодо роботи інженерного складу чф росії в Бахчисарайському районі, передає УНН із посиланням на повідомлення партизанського руху.

"Вище Старого міста, на плато Сувлу-Кая, розташовується ключова інженерна комора Чорноморського флоту. Військова частина 63876 - це 758-й центр матеріально-технічного забезпечення (758 ЦМТС), з адресою на вулиці Лісова, 3, а також додатковий підрозділ за адресою Лісова, 1. Хоча адреси різняться, фактично це один великий складський комплекс", - йдеться у повідомленні.

Партизани зафіксували прибуття до окупованого Джанкоя нової групи військових рф, включаючи співробітників фсб - "АТЕШ"14.05.24, 12:13

Партизани зафіксували активне використання РЕБ для придушення зв'язку в цьому районі, що вказує на важливість цього об'єкта для операцій ворожих.

АТЕШ продовжує ретельно моніторити діяльність ворога, щоб забезпечити ефективний опір.

Антоніна Туманова

Війна

Популярні

Новини по темі

Посівна-2024: в Україні засіяли понад 90% запланованих площ

 • 32583 переглядiв

Повітряні сили попередили Дніпро про ракетну загрозу

 • 16604 переглядiв