partizani-znayshli-bazu-126-okremoyi-brigadi-beregovoyi-oboroni-rf-u-simferopoli

Партизани знайшли базу 126 окремої бригади берегової оборони рф у Сімферополі

 • 39298 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Представники партизанського руху українців і кримських татар "Атеш", заявили, що розвідали базу 126 окремої бригади берегової оборони рф у Сімферополі. На початку війни бригада зазнала величезних втрат, зараз переукомплектовані підрозділи цієї бригади воюють на Херсонському напрямку, передає УНН.

Цитата

"Наші агенти зробили вилазку в н. п. Перевальне, Сімферопольського району, де розташовується 126 бригада берегової оборони вмф рф. Координати: 44.8387260855, 34.329308845", - йдеться в повідомленні.

Повідомляють, що на початку війни бригада зазнала величезних втрат.

"Понад 75% бойового складу стали 200/300-ми. Наразі переукомплектовані підрозділи цієї бригади воюють на Херсонському напрямку", - зазначається в повідомленні.

В "Атеш" повідомляють, що попри величезну кількість військових, їм вдалося розвідати територію навколо бази.

"Пропускні пункти, камери, патрулі, казарми та парки з технікою були уважно нами вивчені. Цю інформацію ми використовуємо для планування подальших операцій. Уже пів року наш агент служить у цій бригаді. З самого початку "часткової мобілізації" ми успішно залучаємо нових агентів до наших лав. Результати не змусять на себе чекати!", - йдеться в повідомленні.

Доповнення

Представники партизанського руху українців і кримських татар "Атеш", заявили, що знайшли в тимчасово окупованому Криму місце розвантаження поїздів окупантів із ракетами "Калібр" і "Онікс".

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    53 вибухи: Чернігівщину і Сумщину ворог обстріляв 11 разів

     • 38863 переглядiв

    Під час атаки на Крим було пошкоджено ЗРК "С-300" росіян - ЗМІ

     • 36389 переглядiв

    Ватикан виступив з підтримкою на зустрічі щодо Формули миру

     • 39125 переглядiв