originalna-aktsiya-alkovirobnik-zakhovav-u-pakunkakh-piva-banki-iz-chistogo-zolota

Оригінальна акція: алковиробник заховав у пакунках пива банки із чистого золота

 • 26085 переглядiв

КИЇВ. 10 грудня. УНН. Шотландський пивовар BrewDog сховав 10 банок пива із чистого золота вартістю 15 тисяч фунтів стерлінгів у пакунки свого індійського пейл елю (IPA). Про це бренд написав на своїй сторінці у Twitter, повідомляє УНН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ароматні або корисні: експерт розкрила секрет вибору трав для алкоголю.

Так, десять банок IPA із чистого золота заховані у пакунках пива на 12 банок. Кожна золота банка коштує 15 тисяч фунтів стерлінгів. А той, хто її знайде, на додачу отримає акції BrewDog на 10 тисяч фунтів стерлінгів та VIP-тур до штаб-квартири пивоварні у Абердінширі. Пакунок банок пива з можливим "скарбом" протягом 4 тижнів пропонують купувати на сайті пивоварні.

Відзначимо, що виробники алкоголю в усьому світі надають своїм товарам ексклюзивності та незвичайності. Експерти вважають, що таким чином виробники привертають увагу до своїх алкогольних напоїв.

В Україні, наприклад, у відповідь на загальносвітовий тренд на різнокольорові алкогольні напої стали виготовляти ексклюзивну чорну горілку. А у Німеччині пивовар-любитель вигадав нове пиво, пляшки якого інкрустують у морі морські жолуді.

Ці тренди, на думку фахівців, відповідають тенденціям у світі, коли виробники алкоголю підлаштовуються під пандемічну буденність і намагаються її оригінально "прикрасити" та урізноманітнити для свого споживача.

Нагадаємо, раніше найкращі алкогольні напої для онлайн-вечірки у період пандемії порадили експерти.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі