olimpiiski-ihry-den-11-rezultaty-vystupiv-ukraintsiv-za-6-serpnia

Олімпійські ігри. День 11: результати виступів українців за 6 серпня

 • 13108 переглядiв

На 11-й день Олімпіади-2024 українці змагалися у веслуванні, скелелазінні, боротьбі та легкій атлетиці. Збірна України має 7 медалей і посідає 18-те місце в медальному заліку.

6 серпня на Олімпійських іграх-2024 у Парижі відбувся одинадцятий змагальний день. Українська команда була представлена 11 спортсменами, які змагалися в різних дисциплінах, продовжуючи боротися за місце на п'єдесталі, передає УНН.

Деталі

Веслування на байдарках і каное: Байдарка-четвірка у складі Олега Кухарика, Дмитра Даниленка, Івана Семикіна та Ігоря Трунова пройшла до півфіналу, показавши п'ятий результат у чвертьфіналі. Півфінальні заїзди відбудуться 8 серпня.

Скелелазіння: Євгенія Казбекова, виступаючи у багатоборстві, зайняла 14-ту позицію у півфіналі з результатом 39,5 очка. Наступна частина змагань відбудеться 8 серпня, де вона матиме шанс потрапити до фіналу.

Боротьба: Оксана Лівач показала відмінну техніку у вільній боротьбі до 50 кг, здобувши перемогу в 1/8 фіналу. Хоча в чвертьфіналі вона поступилася індійській спортсменці Вінеш Пхегот, Лівач продовжить боротьбу за "бронзу".

Легка атлетика: Артур Фельфнер не зміг вийти до фіналу в метанні списа, завершивши кваліфікацію з результатом 81,84 метра. Анна Рижикова також не пройшла до фіналу у бігу на 400 м з бар'єрами.

Українська команда продовжує змагання на Олімпіаді, представляючи країну в різних дисциплінах. На даний момент збірна має сім медалей: дві золоті, дві срібні та три бронзові, що дозволяє посідати 18-ту позицію в загальному медальному заліку.

Шведський легкоатлет на Олімпійських іграх-2024 встановив світовий рекорд у стрибках з жердиною05.08.24, 23:42

Популярні

Новини по темі