olena-zelenska-vidvidala-odyn-z-naibilshykh-shpytaliv-ssha-yshlosia-pro-dopomohu-dlia-ukrainskykh-viiskovykh

Олена Зеленська відвідала один з найбільших шпиталів США, йшлося про допомогу для українських військових

 • 18052 переглядiв

Олена Зеленська відвідала Національний військово-медичний центр імені Волтера Ріда у США. У центрі уваги зустрічі - побудова системи психологічної допомоги українським військовим.

Перша леді України Олена Зеленська відвідала Національний військово-медичний центр Волтера Ріда: під час зустрічі обговорювалась побудова системи психологічної допомоги для українських військових. Пише УНН із посиланням на Міністерство оборони України.

Деталі

Під час візиту до Вашингтона, перша леді України Олена Зеленська та заступниця міністра оборони Наталія Калмикова ознайомилися з роботою Національного військово-медичного центру Волтера Ріда (Walter Reed National Military Medical Center), який є одним з найбільших і найважливіших шпиталів у Сполучених Штатах.

Під час зустрічі було  обговорено можливості побудови якісної та комплексної системи психологічної допомоги для українських військових у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я. Особлива увага була приділена позитивному досвіду США в реалізації інформаційної кампанії "Справжні воїни" (Real Warriors), яка спрямована на підтримку військових і ветеранів.

Також, у центрі уваги обговорень була можливість партнерства Національного військово-медичного центру Волтера Ріда з Рівненським обласним госпіталем ветеранів війни, розташованим у місті Клевань.

Вдячна керівництву центру та його медичному персоналу за підтримку українських військових шляхом організації тренінгів та передачі передового досвіду нашим медикам – для них центр проводить підвищення кваліфікації. Ми високо цінуємо вашу солідарність і підтримку

– сказала перша леді.

"Функціонування такого центру – прекрасний приклад для наслідування. Саме такий підхід маємо застосовувати у медичних центрах в Україні. Послуги мають надаватися комплексно та якісно, і відбуватися це повинно на базі єдиних центрів відновлення", - зазначила Наталія Калмикова.

Зеленський у Вашингтоні анонсував нові рішення по F-16 та підписання двох безпекових угод10.07.24, 16:27

Популярні

Новини по темі

На Київ та область насувається гроза

 • 29955 переглядiв