ukenru
okupatsiyna-vlada-v-krimu-namagayetsya-zakriti-rota-vsim-khto-publichno-reaguye-na-vibukhi-chubarov

Окупаційна влада в Криму намагається закрити рота всім, хто публічно реагує на вибухи - Чубаров

 • 255431 переглядiв

КИЇВ. 20 серпня. УНН. Російська окупаційна влада Криму намагається закрити рота всім, хто на тимчасово окупованому півострові публічно реагує на вибухи. Про це у своєму Telegram повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, пише УНН.

Цитата

"Російська окупаційна влада Криму намагається закрити рота всім, хто в Криму публічно реагує на вибухи та прильоти на військові об'єкти, розташовані на півострові", - зазначив Чубаров.

Деталі

Чубаров наголошує, що навіть “найвідмороженіші прихильники росії вже впадають в істерію”, оскільки почали усвідомлювати, що їм доведеться покинути крадений півостров.

Голова Меджлісу навів приклад офіційного попередження, що поширюється від імені російського гауляйтера Криму (мовою оригіналу): «Напоминаю всем блогерам про ответственность за публикацию в сети вражеских фейков. "Взрывы в Бахчисарае", " Корабли ведут огонь у мыса Опук", "Табло "Крымского моста"" - читаем закон и помним об ответственности. Что бы потом не было мучительно больно за бесцельно прожитые годы в регионах чуть севернее Крыма», – йдеться у заяві.

Доповнення

Російський так званий "губернатор" тимчасово окупованого Севастополя михайло развожаєв вранці 20 серпня повідомив, що на дах штабу флоту рф, де сьогодні диміло, приземлився безпілотник, який "збитий не був". 

У тимчасово окупованому Криму після цього чули нові вибухи - зокрема, у передмісті Євпаторії, а саме - у селищі Заозерне.

Українські Національні Новини

Політика