okupanty-khovaiut-pidvodni-chovny-u-punktakh-bazuvannia-pid-vodoiu-boiuchys-raketnykh-udariv-pletenchuk

Окупанти ховають підводні човни у пунктах базування під водою, боючись ракетних ударів - Плетенчук

 • 22234 переглядiв

російські підводні човни в місцях базування перебувають зануреними під воду, щоб сховатися від потенційних ударів, оскільки противник очікує атаки і намагається таким чином приховати човни.

російські підводні човни в пункті базування знаходяться у зануреному стані, оскільки ворог очікує на можливий удар і намагається в такий спосіб сховати човни. Про це в ефірі телемарафону розповів речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук, передає кореспондент УНН.

Деталі

За його словами, росіяни вважають, що після занурення човни знаходяться у більшій безпеці.

Безпечним місцем знаходження підводних човнів вони можуть вважати положення під водою. Була така інформація, що в пункті базування вони знаходяться у зануреному стані, коли на поверхні залишається лише місток, а корпус підводного човна перебуває під водою. Цілком зрозуміла така тактика. Ворог очікує, що це буде якийсь ракетний удар, тому намагається в такий спосіб сховати човни

- сказав Плетенчук.

Він додав, що російські підводні човни на постійній основі перебувають в пункті базування в новоросійську. А в Криму залишилося небагато кораблів, і при цьому жодного підводного човна.

Нагадаємо

Станом на ранок четверга, 13 червня, в Чорному морі на чергуванні перебуває один військовий корабель РФ, споряджений ракетами "калібр". В Азовському морі ворог зберігає 8 суден, 3 з них є ракетоносіями.

Плетенчук: ворог забезпечує присутність в акваторії Чорного моря, тримаючи на постійній основі підводний човен13.06.24, 09:09 • [views_6429]

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Курс валют на 13 червня: гривня зміцнилась на 7 копійок

     • 19780 переглядiв