okupanti-zavdali-tri-raketni-udari-po-kharkivschini-ye-poraneni

Окупанти завдали три ракетні удари по Харківщині: є поранені

 • 172629 переглядiв

КИЇВ. 21 серпня. УНН.  Цієї ночі російські окупанти завдали три ракетні удари по Харківщині – влучили у недобудований приватний будинок, поранення дістало двоє людей. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує УНН.

Цитата

"Цієї ночі обстрілів м. Харків не зафіксовано, втім російські окупанти завдавали ракетних ударів по Харківській області", – написав Синєгубов.

Деталі

Приблизно опівночі з бєлгорода зафіксували запуск ракет. В смт Рогань Харківського району одна ракета влучила в недобудований приватний будинок – сталася пожежа, чоловік 36 років та 24-річна жінка дістали поранення.

Також удар двома ракетами зафіксовано у селищі Докучаєвське Харківського району – пошкоджено господарчі будівлі закладу освіти, сталася пожежа на відкритій території, без постраждалих.

Додамо

У Харківській області на лінії зіткнення тривають активні бойові дії. Окупанти постійно обстрілюють українські позиції з танків та артилерії, використовують авіацію. В районі Ізюма ворог намагався вести розвідку боєм у напрямку Пасіка – Богородичне, але зазнав невдачі.

Окрім того, рашисти намагалися вести наступ у напрямках Бражківка – Нова Дмитрівка і Сулигівка – Нова Дмитрівка, але під вогнем ЗСУ відступили з відчутними втратами, повідомив Синєгубов.

Нагадаємо

20 серпня рятувальники знайшли тіла ще трьох загиблих внаслідок ракетного удару окупантів по гуртожитку у Харкові –кількість жертв зросла до 18 осіб.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    ЗСУ в Луганській області відбили 13 атак росіян, – Гайдай

     • 119135 переглядiв