okupanti-z-artileriyi-obstrilyali-donechchinu-poranennya-distali-5-ro-ukrayintsiv

Окупанти з артилерії обстріляли Донеччину – поранення дістали 5-ро українців

 • 304706 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. Окупанти з артилерії обстріляли Костянтинівку та Шахтарське на Донеччині. Розпочато розслідування за фактами поранення 5 осію. Про це повідомили у Донецькій обласній прокуратурі, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що 5 вересня 2023 року, близько 17:00, війська рф обстріляли с. Шахтарське Волноваського району. Снаряди окупантів поцілили по приватному сектору, де отримали тілесні ушкодження 40-річний чоловік та 50-річна жінка.

Вже через дві години росіяни атакували м. Костянтинівку, внаслідок чого зазнали осколкових поранень троє місцевих мешканців віком 40, 51 й 53 роки, які їхали у мікроавтобусі по одній з автодоріг. Двоє з потерпілих наразі перебувають в лікарні у важкому стані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9, 12 і 14 років за гратами отримали інформатори, які коригували повітряні атаки ворога - СБУ

Крім того, пошкоджено приватні будинки, автомобіль й лінії електропередачі. За попередніми даними, окупанти обстріляли населені пункти зі ствольної артилерії.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюються досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Додамо

Російські окупанти за 4 вересня поранили двох жителів Донецької області. Про це повідомив у вівторок голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Британії в ДТП загинула українська біженка та двоє дітей

     • 797764 переглядiв