okupanti-vdarili-bezpilotnikami-po-pokrovsku-na-donechchini

Окупанти вдарили безпілотниками по Покровську на Донеччині

 • 536715 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. Російські окупанти посеред ночі вдарили безпілотниками по Покровську на Донеччині, поцілити у складські приміщення. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко, передає УНН.

Цитата

«Серед ночі росіяни ударили безпілотниками по Покровську - поцілити у складські приміщення», - написав Кириленко у Telegram.

Деталі

За його словами, на Волноваському напрямку 1 людина загинула у Великій Новосілці. Під вогнем Вугледар, Новоукраїнка, Пречистівка та Богоявленка.

При цьому за його даними на Донецькому напрямку 7 разів обстріляна Курахівська ТГ - пошкоджено 2 будинки. Зі Смерчів росіяни вгатили по Українську - поранили 2 людей, пошкодили 14 приватних будинків і 13 двоповерхівок. Авдіївка протягом доби зазнавала обстрілів з Градів, артилерії і танків. З артилерії ворог стріляв по Мар'їнці, Георгіївці та Очеретинській ТГ.

«На Горлівському напрямку у Торецьку поранено 2 людини, пошкоджено 5 корпусів лікарні, багатоповерхівку та 8 торгових точок. Ще 1 будинок пошкоджено у Нью-Йорку. У Часовоярській ТГ пошкоджено 4 приватні будинки», - повідомив Кириленко.

Також він повідомив, що на Лисичанському напрямку у Званівській ТГ зруйновано будинок у Верхньокам'янському та крамницю у Переїзному. У Лиманській ТГ пошкоджено будинок у Зарічному.

Доповнення

Російські окупанти за 19 травня вбили ще двох мирних жителів Донецької області. Ще дев’ять людей було поранено.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти вдарили безпілотниками по Покровську на Донеччині

     • 536715 переглядiв

    Зеленський візьме участь у саміті G7 онлайн - РНБО

     • 2250810 переглядiв