okupanti-obstrilyali-chotiri-rayoni-kharkivschini-vinikli-pozhezhi

Окупанти обстріляли чотири райони Харківщини, виникли пожежі

 • 270073 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. російські війська протягом минулої доби завдавали авіаційних та артилерійських ударів по населених пунктах Харківського, Ізюмського, Чугуївського, Куп‘янського районів Харківщини. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

Деталі

Вранці у с. Кутьківка Куп’янського району внаслідок ворожого обстрілу горіла господарча споруда на площі та сінник, пошкоджено гараж. Жертв та постраждалих немає.

Ближче до обіду відбувся обстріл у Харківському районі між с. Липці та с. Лукянці, руйнування будівель та постраждалих немає.

Ввечері у Вовчанську Чугуївський району через ворожі обстріли горів будинок. За словами голови Харківської ОВА, ніхто не постраждав.

Доповнення

Також Синєгубов повідомив, що у селищі Сніжківка Ізюмського району на березі річки Донець підірвався на протипіхотній міні «Пелюстка» 70-річний чоловік, отримав травми середньої тяжкості, ампутацію гомілки, госпіталізований.

Додамо

10 вересня російські війська обстріляли близько 20 населених пунктів Харківської області. Внаслідок атак ніхто не постраждав, виникли пожежі.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти обстріляли чотири райони Харківщини, виникли пожежі

     • 270073 переглядiв

    У кремлі підтвердили, що Кім Чен Ин уже в росії

     • 569625 переглядiв

    У рф екстрено сів у полі пасажирський літак

     • 432083 переглядiв

    Ще плюс 550: Генштаб оновив дані про ліквідованих окупантів

     • 324898 переглядiв