okupanti-obstrilyali-chernigivschinu-vnaslidok-ataki-zaginula-zhinka-v-ofisi-genprokurora-povidomili-pro-pochatok-rozsliduvannya

Окупанти обстріляли Чернігівщину, внаслідок атаки загинула жінка – в Офісі Генпрокурора повідомили про початок розслідування

 • 1305944 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. За процесуального керівництва Новгород-Сіверської окружної прокуратури Чернігівської області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передає УНН.

Деталі

Так, за даними слідства, 14 червня 2023 року з 13:40 год до 15:00 ворожі війська із застосуванням ствольної артилерії обстріляли село Янжулівка Семенівської ОТГ Новгород-Сіверського району.

Внаслідок обстрілу загинула 56-річна місцева жителька. Крім того, пошкоджено два житлові будинки.

Повідомляється, що слідчі Новгород-Сіверського РВП ГУНП в Чернігівській області та прокурори фіксують наслідки збройної агресії рф.

Нагадаємо

В Офісі Генпрокурора повідомили про початок досудового розслідування за фактом чергового ворожого обстрілу Херсонської області, внаслідок якого є загиблий та травмовані.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Харківщина: всі ворожі "шахеди" в області були знищені

     • 756075 переглядiв

    В небі над Україною за ніч знищили 22 повітряні цілі

     • 1357382 переглядiв

    В небі над Одещиною були збиті всі 13 ворожих "шахедів"

     • 1101546 переглядiв

    У Сербії затримали трьох офіцерів косовської поліції

     • 979938 переглядiв