okupanti-obstrili-chotiri-rayoni-kharkivschini-odna-lyudina-poranena-ye-ruynuvannya

росіяни обстріляли чотири райони Харківщини: одна людина поранена, є руйнування

 • 316884 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Російські війська минулої доби з артилерії, мінометів, використовуючи бойові гелікоптери обстрілювали населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського та Куп'янського районів. Внаслідок ворожих атак одна людина отримала поранення, пошкоджені будинки, виникла пожежа. Про це повідомив у четвер голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram, пише УНН.

Деталі

За словами Синєгубова, у с. Глушківка Куп'янського району зазнав поранення та був госпіталізований у важкому стані 25-річний цивільний чоловік.

Внаслідок обстрілу з бойового гелікоптера смт Козача Лопань Харківського району пошкоджено 9 приватних житлових будинків, гаражі, господарчі споруди.

Через обстріл з гелікоптера с. Петропавлівка Куп'янського району сталася пожежа на полі.

У с. Сінельникове Чугуївського району обстрілами пошкоджено три будинки та господарчі споруди.

Доповнення

В районі села Норцівка Ізюмського району в Норцівському лісництві на невідомому вибуховому пристрої підірвалися двоє лісників 25-ти та 29-ти років. Їх госпіталізували в стані середньої тяжкості.

Також біля с. Вільхуватка Куп'янського району на вибухонебезпечному пристрої підірвався цивільний автомобіль. Водій 59 років госпіталізований з вибуховим пораненням.

Додамо

5 вересня російські окупанти протягом обстріляли населені пункти чотирьох районів Харківської області. Пошкоджено будинок та приватне домоволодіння.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Повітряні Сили уночі збили 25 "шахедів" із 33

     • 329550 переглядiв