ukenru
okupanti-namagayutsya-formuvati-ta-peremischuvati-rezervi-do-kordoniv-ukrayini-genshtab-zsu

Окупанти намагаються формувати та переміщувати резерви до кордонів України - Генштаб ЗСУ

 • 98435 переглядiв

КИЇВ. 22 березня. УНН. Російські окупанти намагаються формувати та переміщувати резерви до кордонів України. Про це УНН повідомляє з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Цитата

"Противник намагається формувати та переміщувати резерви до кордонів України. За наявною інформацією, у пункті постійної дислокації 200-ї окремої мотострілецької бригади північного флоту (населений пункт Печенга) формується зведений підрозділ з військовослужбовців кількох військових частин", - йдеться в повідомленні.

Деталі

"Завдання, визначені злочинним військово-політичним керівництвом росії угрупованню окупаційних військ збройних сил російської федерації, залишаються невиконаними", - зазначається в повідомленні.

Повідомляється, що з огляду на відсутність успіхів наземної фази операції, ворог продовжує активно завдавати ракетно-бомбових ударів по важливих об’єктах військової і цивільної інфраструктури з використанням оперативно-тактичної авіації, високоточної ракетної зброї та боєприпасів невибіркової дії.

У Генштабі повідомляють, що у зв’язку з незадовільним рівнем комплектування особовим складом бойовиків 1-го армійського корпусу на тимчасово окупованій території Донецької області представники російської федерації продовжують активні заходи із примусової мобілізації місцевого населення у містах Горлівка, Єнакієве та прилеглих населених пунктах.

"Після проходження швидкого курсу підготовки окупанти планують посилити зазначеним особовим складом підрозділи, що зазнали великих втрат поблизу Авдіївки та Ізюма", - інформує Генштаб.

Доповнення

Керівник Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк повідомив, що резерви військ, які формувалися росією для першого удару по Україні, вже введені на територію нашої держави.

Українські Національні Новини

Суспільство