ukenru
okupanti-khochut-ne-dopustiti-uchast-zhiteliv-ordlo-u-viborakh-rozvidka

Окупанти хочуть не допустити участь жителів ОРДЛО у виборах - розвідка

 • 6761 переглядiв

КИЇВ. 21 березня. УНН. Окупанти активізували заходи з недопущення до участі у голосуванні на президентських виборах в Україні проукраїнськи налаштованих жителів тимчасово окупованої території у Донецькій та Луганській областях. Про це під час брифінгу з посиланням на дані Головного управління розвідки Міноборони повідомив спікер прес-центру МОУ полковник Олександр Мотузяник, передає кореспондент УНН.

Зокрема, за даними розвідки, з громадянами, підозрюваними у проукраїнських поглядах, співробітники так званих "республіканських органів внутрішніх справ" проводять "профілактичні бесіди" і рекомендують утриматись від виїзду на підконтрольну Україні територію у період голосування.

Крім того, розвідка встановила, що 31 березня на тимчасово окупованій території Донбасу російськими пропагандистами готується проведення масштабних масових антиукраїнських заходів (зібрання трудових колективів, мітинги і інші заходи) із залученням великої кількості місцевих жителів, обов’язкову явку яких повинні забезпечити окупанти.

При цьому повідомляється, що на пунктах пропуску запроваджено посилені заходи з перевірки громадян України, які перетинають лінію розмежування.

Нагадаємо, окупанти посилили склад снайперів на передовій.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП