ukenru
okupanti-gotuyutsya-do-zavdannya-raketnogo-udaru-gumenyuk

Окупанти готуються до завдання ракетного удару - Гуменюк

 • 1036438 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. Російські окупанти ймовірно, готуються до нанесення ракетного удару, зокрема, із залученням морських ракетоносіїв. Про це повідомила очільниця Об'єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня України Наталя Гуменюк в ефірі телеканалу FREEДОМ, передає кореспондент УНН.

Гуменюк повідомила, що в акваторії Чорного моря на бойовому чергуванні перебувають три ракетоносії зс рф, зокрема два підводні.

Цитата

«Я нагадаю, що це теж ускладнення тактики роботи ППО, тому що виявити пуск підводного ракетоносія складніше. І це свідчить про те, що абсолютно вірогідно, що ворог готується до нанесення ракетного удару, зокрема, із залученням морських ракетоносіїв», — розповіла Гуменюк.

Вона пояснила, чому це не відбувається одразу після попередження про небезпеку та загрозу.

«Це свідчить про те, що інформаційна війна серйозно працює і в інформаційному полі. Бо розуміючи, що всі готові до протидії атаці, ворог може брати паузи на певний період для того, щоб застати наші сили ППО зненацька», — сказала Гуменюк.

Доповнення

Представник ГУР МО України Андрій Юсов повідомляв, що російські окупанти не зможуть часто повторювати “вистави” у вигляді масованих ракетних атак.

Українські Національні Новини

Війна