okupantam-ne-vdalosia-prykhovaty-udar-z-aviatsii-po-vtsililykh-bahatopoverkhivkakh-rubizhnoho-cherez-svidkiv-ova

Окупантам не вдалося приховати удар з авіації по вцілілих багатоповерхівках Рубіжного через свідків - ОВА

 • 25830 переглядiв

Російські війська "випадково" бомбардували окуповане Рубіжне

Удар російських окупантів по вцілілих багатоповерхівках тимчасово окупованого Рубіжного у Луганській області ворогу не вдалося приховати через численних свідків, повідомив у понеділок голова Луганської ОВА Артем Лисогор, пише УНН.

Деталі

Він зазначив, що позаштатне сходження російського авіаційного снаряду стався в окупованому Рубіжному. "Бомбою ФАБ-250 загарбники влучили в житловий квартал міста, який є одним із небагатьох, що навесні 2022 року вціліли після їхніх штурмів. Тепер зазнали руйнації й ці будинки", - вказав голова ОВА.

Зазвичай окупанти під час таких своїх "позаштатних" подій посилаються на обстріли з боку українських військ. Цього разу завадили чисельні свідки. Які бачили і російський винищувач, і безпосередньо сходження боєприпасу. Приховати і списати на противника не вдалося

- написав Лисогор у Telegram.

З його слів, постраждалих госпіталізують, менш тяжких – перевозять до пункту тимчасового перебування. Пошук зниклих триває.

"Люди залишилися без житла, яке ніхто не відновить – до цього рубіжани майже за два роки звикли. Окупаційна влада каже, що контролює ситуацію", - зазначив він.

росіяни "випадково" скинули авіабомбу на окуповане Рубіжне08.01.24, 13:21

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі