odna-iz-krain-hlobalnoho-pivdnia-vidkryie-kryminalne-provadzhennia-shchodo-zlochyniv-vchynenykh-rosiieiu-v-ukraini-kostin

Одна із країн Глобального Півдня відкриє кримінальне провадження щодо злочинів вчинених росією в Україні – Костін

 • 15684 переглядiв

Генпрокурор Костін повідомив, що одна з країн Глобального Півдня незабаром відкриє кримінальне провадження щодо злочинів рф в Україні. Це стане потужним сигналом для росії.

Країна Глобального Півдня відкриє кримінальне провадження щодо злочинів вчинених росією в Україні. Про це повідомив генеральний прокурор Андрій Костін під час форуму "Україна 2024. Незалежність" заявив, передає кореспондент УНН.

Я не можу зараз про це офіційно сказати, але одна із країн Глобального Півдня має в найближчий час відкрити кримінальне провадження, щодо злочинів вчинених росією в Україні

- каже Костін.

За його словами, це буде потужним сигналом для росії.

Нагадаємо

Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) оголосив рішення по суті в першій міждержавній справі "Україна проти росії (щодо Криму)". Це рішення є першим, у якому міжнародна судова інстанція визнала рф відповідальною за політику масштабних та систематичних порушень різноманітних прав та свобод людини на тимчасово окупованій території АР Крим та міста Севастополь.

Ірина Колеснік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Єрмак: санкції проти рф працюють, але можуть діяти краще

     • 17515 переглядiв

    Прорив дамби в Судані забрав життя щонайменше 30 людей

     • 9969 переглядiв