ukenru
ochilnitsya-mon-minulogo-roku-zarobila-800-tis-grn

Очільниця МОН минулого року заробила 800 тис. грн

 • 16042 переглядiв

КИЇВ. 27 березня. УНН. Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич протягом минулого року заробила понад 800 тисяч гривень зарплати, відсотків від банківських вкладів, а також від надання в оренду майна. Про це стало відомо з її декларації за 2018 рік, передає УНН.

За даними щорічної декларації, заробітна плата Гриневич за минулий рік склала 657 тис. грн. Крім того міністр отримала 46,6 тис. грн відсотків від вкладу в "Ощадбанку" і 128 тисяч грн від надання в оренду майна.

При цьому міністр зареєструвала 246,4 тис. грн на депозиті, 12,5 тис. доларів і 269 євро в тому ж "Ощідбанку", 5500 доларів і 888 гривень на рахунку в банку "Райффайзен Банк Аваль". Також міністр тримає 2 тисячі доларів у готівці.

У той же час родина очільниці МОН заплатила протягом року 708708 грн за іпотечним кредитом, 155 тис. грн – за кредитом.

Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції внесло приписи про порушення вимог законодавства 6-м посадовцям, зокрема, міністру освіти і науки Лілії Гриневич та першому віце-прем’єр-міністру - міністру економічного розвитку і торгівлі Степану Кубіву стосовно посадовців, які працюють у підзвітних цим урядовцям структурах, а також голові Українського інституту національної пам’яті Володимиру В’ятровичу.

Українські Національні Новини

Політика