ukenru
obvinuvachennya-prositime-dlya-grimchaka-aresht-iz-zastavoyu-v-12-5-mln-grn-advokat

Обвинувачення проситиме для Гримчака арешт із заставою в 12,5 млн грн - адвокат

 • 17145 переглядiв

КИЇВ. 16 серпня. УНН. Сторона обвинувачення проситиме суд застосувати як запобіжний захід для заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Юрія Гримчака взяття під варту із альтернативою у вигляді застави обсягом 12,5 млн грн. Про це повідомила журналістам адвокат Юрія Гримчака та Ігоря Овдієнка Тетяна Матяш, передає кореспондент УНН.

"(Надали – ред.) клопотання з додатками, на підставі яких вони просять… взяти під варту і зазначити заставу в розмірі 12,5 млн грн", - сказала адвокат.

З її слів, наразі Гримчака та Овдієнка вже везуть у Чернігів, де сьогодні після 17:00 має відбутися обрання запобіжного заходу.

Зазначимо, раніше адвокат заявила, що проситиме про особисте зобов’язання як запобіжний захід для заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Юрія Гримчака.

Нагадаємо, 14 серпня, за повідомленням НАБУ, затримали заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Юрія Гримчака і його "помічника". Затримання відбувалося в рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.4 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

Гримчаку 15 серпня повідомлено про підозру.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП