ukenru
oask-prosyat-viznati-protipravnimi-obmezhennya-roboti-rozvazhalnikh-tsentriv-do-24-kvitnya

ОАСК просять визнати протиправними обмеження роботи розважальних центрів до 24 квітня

 • 17177 переглядiв

КИЇВ. 3 квітня. УНН. До Окружного адміністративного суду Києва надійшов позов, в якому позивач просить визнати протиправними обмеження роботи закладів харчування та розважальних центрів до 24 квітня. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу суду.

"До ОАСК надійшов позов підприємця з Одещини до Кабінету Міністрів України. Позивач просить визнати протиправними встановлені урядом до 24 квітня 2020 року обмеження щодо роботи закладів харчування та розважальних центрів", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що йдеться про постанову уряду "Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" (зі змінами) в частині щодо заборони суб’єктам господарювання до 24 квітня 2020 року приймати відвідувачів у закладах харчування, торгівельно-розважальних центрах, інших закладах розважальної діяльності, а також фітнес-центрах, закладах культури, торговельного і побутового обслуговування населення.

"Позивач вважає, що прийняттям оскаржуваної постанови, Кабінет Міністрів України порушив конституційне право особи на здійснення підприємницької діяльності", - зазначається у повідомленні.

Наразі вирішується питання про відкриття провадження в адміністративній справі.

Нагадаємо, Шмигаль розповів, коли і як відбуватиметься послаблення карантинних заходів в Україні.

Українські Національні Новини

Економіка