nyshchat-voroha-za-bud-iakykh-umov-zaluzhnyi-pokazav-boiovu-robotu-rozrakhunku-haubytsi-m777

Нищать ворога за будь-яких умов: Залужний показав бойову роботу розрахунку гаубиці М777

 • 34660 переглядiв

Українська артилерія, використовуючи гаубиці М777, вражає ворога за будь-якої погоди, як показано на відео Головнокомандувача ЗСУ Залужного.

Головнокомандувач ЗCУ Валерій Залужний опублікував відео, на якому показав бойову роботу бійців 45-ї окремої артилерійської бригади за допомогою гаубиці М777, пише УНН.

Деталі

Як зазначив Залужний, несприятлива погода не стає на заваді бойовій роботі військовослужбовців 45-ї окремої артилерійської бригади ЗСУ, які за допомогою американської гаубиці М777 нищать ворога за будь-яких умов.

Головнокомандувач ЗСУ опублікував відповідні кадри роботи розрахунку.

"Ми готові працювати і в дощ, і в сніг, щоб підтримати піхоту на передньому краю. Інтенсивність нашої роботи залежить від кількості отриманих цілей. Сьогодні, наприклад, ми успішно уразили скупчення особового складу противника. Що менше на нашій землі ворогів, то ближче наша Перемога", - говорять артилеристи.

Нагадаємо

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 5 районах зосередження особового складу та 1 пункту управління противника. Про це повідомив Генштаб у ранковому зведенні.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    "Мобілізація" стала словом 2023 року в Україні

     • 32981 переглядiв

    Кількість жертв землетрусу в Японії перевищила 100

     • 31314 переглядiв

    Донеччина за добу зазнала 15 ворожих атак - поліція

     • 31280 переглядiв