novyi-holova-mzs-sybiha-anonsuvav-kadrovi-zminy

Новий голова МЗС Сибіга анонсував кадрові зміни

 • 30964 переглядiв

Андрій Сибіга, новий міністр закордонних справ України, оголосив про майбутні кадрові зміни в дипломатичному корпусі. Він наголосив на необхідності адаптації МЗС до нових геополітичних умов та посиленні роботи з міжнародними партнерами.

Новий міністр закордонних справ України Андрій Сибіга розповів про майбутні кадрові зміни в дипломатичному корпусі. Про це Сибіга написав у своєму Facebook, передає УНН.

Деталі

З його слів, МЗС має адаптуватися до нових геополітичних умов, як на інституційному, так і на кадровому рівнях, як в Україні, так і за кордоном. Під час нещодавньої наради послів, яку очолював Президент, за його даними, було затверджено список пріоритетних країн і регіонів, де планується відкриття нових дипломатичних представництв.

Будуть кадрові зміни - з’являться нові посли та генеральні консули. Будуть зміни і в центральному апараті, спрямовані на посилення системи. Мірилом для кожного керівника закордонних установ стане результат, а не самопіар та публікації в соцмережах. Незалежно від політичної кон’юктури в світі, Україна знаходитиме модальності для забезпечення свого національного інтересу. Відповідно буде переглянута і Стратегія зовнішньополітичної діяльності України. Виходячи з реалій воєнного часу

- написав Сибіга.

Він наголосив, що усі дипломати мають бути у контексті війни та працювати над напрямком допомоги партнерів. 

"Посли і всі дипломати мають бути в контексті воєнних реалій. Жити в реаліях війни. Останні масовані ракетні обстріли Полтави, Львова, Кривого Рогу засвідчують - ми маємо негайно подвоїти роботу з міжнародними партнерами для отримання додаткових систем ППО, а також далекобійної зброї", - вказав Сибіга. 

Нагадаємо 

Верховна Рада призначила Андрія Сибігу на посаду міністра закордонних справ України. За його кандидатуру проголосували 258 народних депутатів. 

Ірина Колеснік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Новий голова МЗС Сибіга анонсував кадрові зміни

     • 30964 переглядiв

    На Рівненщині відпрацювала ППО, постраждалих немає

     • 21054 переглядiв

    На Хмельниччині вночі знищили два "шахеди"

     • 21086 переглядiв