novi-servisy-ta-interfeis-zastosunok-kyiv-tsyfrovyi-onovyly-do-versii-30

Нові сервіси та інтерфейс: застосунок "Київ Цифровий" оновили до версії 3.0

 • 17882 переглядiв

У застосунку 'Київ Цифровий' з'явились нові сервіси та оновлений інтерфейс. Додано розділ з корисними посиланнями на міські сайти, спрощено навігацію та покращено дизайн.

Застосунок "Київ Цифровий" оновлено до версії 3.0. Зокрема, у додатку з'явились нові сервіси та новий інтерфейс. Про це заявили в КМДА, передає УНН.

Деталі

У версії 3.0. розроблено новий дизайн і додано новий розділ із корисними посиланнями. У повідомленні зазначають, що інтерфейс застосунку став ще сучаснішим, а навігація зручнішою.

Переходи користувачів у профіль і на екран усіх сервісів стали простішими. Відтепер, потягнувши екран ліворуч, користувачі потраплять у профіль, а праворуч - до всіх сервісів застосунку

- пояснюють в КМДА.

Також у застосунку на прохання користувачів додали окрему категорію в сервісах із корисними посиланнями на міські сайти.

Зазначається, що міський застосунок "Київ Цифровий" можна завантажити в App Store і Google Play.

Міноборони розвінчало 5 міфів про застосунок "Резерв+"06.06.24, 22:23

Нагадаємо

В Україні запустили застосунок '"Армія+" з 11 видами рапортів та унікальним ID для військових. Це частина цифрової екосистеми, яка включає "Дію", "Мрію" та "Резерв+", спрямована на усунення бюрократії.

Популярні

Новини по темі

В Україні з’явилися два нових індустріальних парки

 • 29589 переглядiв

У Харкові через удар рф наразі без постраждалих - ОВА

 • 20484 переглядiв

Іранські хакери намагаються вплинути на вибори в США

 • 13988 переглядiв