nova-manipulyativna-kampaniya-voroga-okupanti-poshiryuyut-video-de-natyakayut-na-pidriv-zaes

Нова маніпулятивна кампанія ворога: окупанти поширюють відео, де натякають на підрив ЗАЕС

 • 4604443 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. Ворог запустив нову дезінформаційно-маніпулятивну кампанію, натякаючи на можливий теракт на Запорізькій АЕС. Про це пише УНН з посиланням на Центр протидії дезінформації.

Деталі

Зазначається, що ворожі Telegram-канали запустили дезінформаційно-маніпулятивну кампанію, мета якої – залякати українців. Так, роспропагандисти ширять провокативне відео, де натякають на підрив Запорізької АЕС.

"У відеоролику рашисти показали вибух на Кримському мосту, підрив "Північного потоку 2", а також підрив Каховської ГЕС. Таким маніпулятивним методом ворог натякає, що все це справа рук України і намагається зняти з себе відповідальність за скоєне.

Закінчується відео фотографією ЗАЕС і датою 03.07.2023, що свідчить про можливий теракт на ядерному об'єкті", - повідомили в Центрі протидії дезінформації.

Там наголосили, що таким чином окупанти намагаються залякати українців, а також створюють для себе інфоалібі у випадку реалізації хворої фантазії путіна.

Нагадаємо

Офіційний Telegram-канал Київської обласної військової адміністрації повідомив, що з метою введення громадян в оману ворогом в мережі було створено фейкову сторінку відомства і закликали довіряти лише верифікованим джерелам інформації.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі