nimetski-uryadovtsi-poobitsyali-spriyati-ukrayini-u-rozvitku-agrarnoyi-galuzi-ta-pidgotovtsi-vstupu-do-yes-minagropolitiki

Німецькі урядовці пообіцяли сприяти Україні у розвитку аграрної галузі та підготовці вступу до ЄС — Мінагрополітики

 • 1344992 переглядiв

КИЇВ. 21 серпня. УНН. Німецькі урядовці пообіцяли сприяти Україні у розвитку аграрної галузі та підготовці вступу нашої країни до Європейського Союзу. Про це заявив новопризначений Надзвичайний Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні Мартін Єґер на зустрічі із міністром аграрної політики та продовольства України Миколою Сольським. Про перебіг зустрічі повідомили у пресслужбі аграрного відомства, пише УНН.

Цитата

“Микола Сольський привітав Мартіна Єґера з призначенням, зазначивши, що між Україною і Німеччиною конструктивна і тісна співпраця. Зокрема, з міністерством сільського господарства Німеччини, і Україна цінує це.

Мартін Єґер подякував за привітання та запевнив у повній підтримці України, зміцненні співпраці і готовності німецького уряду й надалі посилювати допомогу, зокрема в аграрній галузі та підготовці вступу України до Європейського Союзу”, — розповіли про деталі зустрічі в Мінагрополітики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Баланс між прибутком та дбайливим використанням земель: чи може аграрне держпідприємство бути успішним?

Деталі

Під час зустрічі сторони обговорили нагальне питання експорту української сільськогосподарської продукції, та подальшу співпрацю України та Німеччини в аграрній сфері.

Нагадаємо

Раніше УНН писав, про те що Німеччина передала Україні нову партію військової допомоги, що включає високоточні керовані боєприпаси та інше військове обладнання.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Греція візьме участь в тренуванні пілотів на F-16 – Зеленський

     • 855776 переглядiв

    У Фінляндії планують заборонити радянські символи

     • 783650 переглядiв

    Посольство США закликало своїх громадян покинути білорусь

     • 1857253 переглядiв

    СБУ показала ракету, якою рф вдарила по драмтеатру в Чернігові

     • 1222763 переглядiв

    Масштабну пожежу в лісі на Миколаївщині локалізували

     • 627677 переглядiв

    Б'ють з важкої артилерії: окупанти обстріляли Дніпропетровщину

     • 1192878 переглядiв