nimechchyna-ta-frantsiia-dosiahly-proryvu-u-rozrobtsi-tanka-novoho-pokolinnia-zmi

Німеччина та Франція досягли прориву у розробці танка нового покоління - ЗМІ

 • 25047 переглядiв

Німеччина і Франція досягли проривної угоди про рівномірний розподіл промислових обсягів між двома країнами для розробки танка нового покоління MGCS, який замінить застарілі танки Leopard і Leclerc.

Німеччина та Франція досягли "проривної" угоди щодо розробки танків MGCS. Угода про початок першого етапу розробки включає домовленість рівномірно розподілити промислові обсяги між двома країнами. Про це пише УНН з посиланням на Reuters.

"Берлін і Париж досягли "прориву" в тому, як розробити запланований танк наступного покоління, відомий як "основна наземна бойова система" (MGCS), і розподілити завдання між двома країнами", - пише видання.

Зазначається, що танк, який має замінити застарілі Leopard у Німеччині та Leclerc у Франції, є другим великим проектом збройової промисловості між двома країнами разом із їхніми амбіціями створити винищувач наступного покоління, відомий як FCAS.

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус заявив, що угода про початок першого етапу розробки, яка буде підписана в Парижі 26 квітня, включає домовленість рівномірно розподілити промислові обсяги між двома країнами.

Виробник танків KNDS є холдинговою структурою, утвореною французькою Nexter і німецькою Krauss-Maffei-Wegmann.

Нагадаємо

Іспанія невдовзі може передати Збройним силам України ще 20 основних бойових танків Leopard 2A4.

Популярні

Новини по темі

росіяни підняли в небо над Кримом вертольоти - ЗМІ

 • 21924 переглядiв