niderlandy-zalyshaiutsia-z-ukrainoiu-ekonomichno-ta-militarno-premier-skhoof

Нідерланди залишаються з Україною  економічно та мілітарно – прем’єр Схооф

 • 20968 переглядiв

Дік Схооф заявив про готовність Нідерландів підтримувати Україну економічно, політично, фінансово та мілітарно. Він наголосив на важливості вільної України для Європи та Нідерландів.

Нідерланди залишаються з Україною  економічно, політично, фінансово та мілітарно. Про це заявив прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схооф під час тематичного уроку в одному з навчальних закладів Запоріжжя, передає УНН.

"Я завжди кажу як на національному, так і на міжнародному рівні, що ми будемо підтримувати Україну стільки, стільки буде потрібно, настільки, наскільки потрібно. Ви справді можете розраховувати на нас, і ми готові до цього. Оскільки для України важливо бути вільною та вистояти проти російської агресії, російської війни. Але для Європи це теж важливо, а значить і для Нідерландів. Отже, тут є дві сторони, але, звичайно, найважливіше – це вільна Україна", - сказав Схооф.

Деталі

Президент Володимир Зеленський разом з прем’єр-міністром Нідерландів Діком Схоофом відвідали перший тематичний урок в одному з навчальних закладів Запоріжжя.

Як пише Офіс Президента, премʼєр-міністр Нідерландів наголосив, що дуже важливо залишатися в Україні, навчатися й розвиватися тут.

"Ми розуміємо, наскільки це стресові умови, наскільки вам непросто. Але, будь ласка, робіть це. Нідерланди залишаються з Україною, залишаються з вами економічно, політично, фінансово, мілітарно – у всіх сенсах", – сказав він.

Дік Схооф також подарував учням кілька відомих у Нідерландах книг, перекладених українською.

Нідерланди передають Україні 28 амфібійних бронетранспортерів Viking31.08.24, 23:33

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    150 тисяч військових зареєструвалися у застосунку "Армія+"

     • 11419 переглядiв