niderlandi-khochut-dopomogti-ukrayini-stvoriti-bazu-dnk

Нідерланди хочуть допомогти Україні створити базу ДНК

 • 236854 переглядiв

Цитата 

«З моменту вторгнення в Україну росія викрала тисячі українських дітей. Ця цілеспрямована політика росії є безпрецедентно жорстокою та руйнує сім’ї. Ці діти не повинні зникати з радарів. Дуже важливо, щоб їх повернули та возз’єднали зі своїми родинами. Нідерланди можуть допомогти Україні цими наборами ДНК», - йдеться у заяві. 

Деталі  

У розмові з українською делегацією міністр Брюїнс Слот поділився наміром Нідерландів підтримати Україну в новому проекті возз’єднання ДНК. 

Зробивши доступними експрес-тести ДНК, Нідерланди хочуть допомогти Україні створити базу даних ДНК. Це дозволяє швидше налагодити родинні стосунки викрадених росією дітей, які повернулися. Також повернуті з росії українські діти зможуть якомога швидше возз’єднатися зі своїми родинами. Проєкт також допомагає збирати докази викрадення дітей для підтримки судового переслідування за військові злочини, в тому числі Міжнародним кримінальним судом.

Нагадаємо

Організація Save Ukraine повернула ще 13 українських дітей з окупованих територій Херсонщини, Луганщини та Запорізької області.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Нідерланди хочуть допомогти Україні створити базу ДНК

     • 236854 переглядiв

    На Донеччині окупанти поцілили у будинок молитви

     • 253839 переглядiв