nichna-ataka-rf-na-kyivshchynu-pokazaly-naslidky

Нічна атака рф на Київщину: показали наслідки

 • 39586 переглядiв

Внаслідок ракетного обстрілу з боку армії рф виникла пожежа на промисловому об'єкті в Київській області, було пошкоджено будівлі та поранено одну особу.

Київську область у ніч на 12 червня російські війська атакували ракетами та дронами, виникла пожежа на одному з промислових об'єктів, отримав поранення чоловік, повідомили в ДСНС, поліції та прокуратурі, показавши наслідки, пише УНН.

Деталі

У поліції Київщини вказали, що сьогодні вранці російські окупанти завдали черговий удар по Київській області. Як зазначили в Офісі Генпрокурора, за даними слідства, вночі 12 червня збройні сили рф атакували Київщину ракетами та безпілотними літальними апаратами. 

Як повідомили у поліції, внаслідок атаки сталося займання на одному з промислових об'єктів. Прокуратура вказала, що серед пошкодженого в одному з районів області - приватне підприємство. Окрім того, як зазначили у поліції, пошкоджено житловий будинок, господарське, складське та гаражне приміщення.

Одна людина, за даними поліції, отримала поранення ноги. Чоловікові на місці надано медичну допомогу, від госпіталізації відмовився. 

Як вказали у прокуратурі, через атаку виникли пожежі, які локалізовують співробітники ДСНС. За даними ДСНС, рятувальники ліквідовують пожежу, що виникла внаслідок падіння уламків під час ворожої атаки на Київщині.

Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Популярні

Новини по темі

Нічна атака рф на Київщину: показали наслідки

 • 39586 переглядiв

Країна-терорист втратила 980 військовослужбовців за добу

 • 33659 переглядiв