nevidomi-bpla-na-kiyivschini-ruvin-rozpoviv-pershi-detali

Невідомі БПЛА на Київщині: Рувін розповів перші деталі

 • 210199 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Експерти Київського науково-дослідного інститут судових експертиз провели попередній аналіз фото- та відеоматеріалів, на яких зафіксовано частини безпілотних літальних апаратів невстановленого типу, що були зафіксовані на Київщині ввечері 22 жовтня. Про це у своєму Telegram-каналі розповів директор КНДІСЕ Олександр Рувін, пише УНН.

Цитата

«Очікуємо надходження на дослідження частин та уламків безпілотних літальних апаратів, наразі невстановленого типу, які були зафіксовані на Київщині ввечері 22 жовтня. За попереднім аналізом фото- та відеоматеріалів частин «газонокосарок», які поширюються в мережі, а також технічними характеристиками ідентифікованих елементів, можемо зробити висновок, що використаний ворогом апарат менш потужний, ніж попередники», - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від сучасної мікроелектроніки до монтажної піни – Рувін про еволюцію "шахедів"

За словами Рувіна, якщо на дрон з такими комплектуючими встановити вибуховий заряд, його маса «однозначно також буде в рази меншою, ніж у Shahed 136 і Shahed 131».

З цього приводу він зазначив, що експертна база матеріалів КНДІСЕ містить приклади попередніх об’єктів дослідження – безпілотних літальних апаратів, які схожі з новим зразком за наявними технічними характеристиками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Флагман" серед БПЛА рф: Рувін розповів про нове дослідження рашистської зброї

На думку очільника КНДІСЕ, цей БПЛА може бути ще однією спробою ворога використовувати хибні цілі для виснаження нашої системи протиповітряної оборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комплекс "Комета" - Рувін розповів, чим ворог «маскує» свої дрони та бомби від нашої РЕБ

«Після призначення відповідних експертиз, передачі об'єктів та проведення відповідних досліджень матимемо повну картину. Деталі згодом», - резюмував Олександр Рувін.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Невідомі БПЛА на Київщині: Рувін розповів перші деталі

     • 210199 переглядiв

    На Одещині застрелився депутат, відкрито провадження

     • 195770 переглядiв

    В окупованому Токмаку "бавовна" - мер Мелітополя

     • 124908 переглядiв