neizhpapa-proviv-onlain-zustrich-z-komanduvachem-vms-norvehii-hovoryly-pro-viiskovykh-potreby-ukrainy

Неїжпапа провів онлайн-зустріч з командувачем ВМС Норвегії: говорили про військові потреби України

 • 27723 переглядiв

Командувач Військово-морських сил ЗСУ віцеадмірал Олексій Неїжпапа провів онлайн зустріч з командувачем ВМС Королівства Норвегії контрадмірал Олівером Бердалем. Військові обговорили безпекову ситуацію в Азово-Чорноморському та питання військових потреб ВМС України. Про це повідомляє пресслужба ВМС ЗСУ, пише УНН.

В ході зустрічі сторони обговорили безпекову ситуацію в Азово-Чорноморському регіоні. Особливу увагу було приділено питанням потреб Військово-Морських Сил ЗС України у військовій допомозі з урахуванням викликів та загроз. 

- зазначають в морських силах.

Деталі

Неїжпапа також подякував за рішучу підтримку України та одну з ключових ролей в створенні коаліції з розвитку бойових спроможностей ВМС ЗС України.

Крім того, під час перемовин командувачі домовились розвивати дружні стосунки для посилення спільних можливостей в оборонній сфері.

Нагадаємо

У середині грудня минулого року Велика Британія оголосила про створення коаліції з розвитку морських спроможностей України для забезпечення безпеки цивільного судноплавства та роботи зернового коридору. 

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Чесна конкуренція або "зрівнялівка" державного масштабу

     • 64554 переглядiв

    Мальдіви закликають Індію вивести війська

     • 23119 переглядiв

    У США біля узбережжя Каліфорнії впав в океан невеликий літак

     • 23110 переглядiв