ne-pobachili-zhodnikh-zmin-za-chas-rezhimu-peremirya-rosiya-ne-pripinyala-obstriliv-na-donbasi-gayday

Не побачили жодних змін: за час режиму "перемир'я" росія не припиняла обстрілів на Донбасі - Гайдай

 • 446170 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. За час так званого режиму "перемир'я" росія не припиняла обстрілів уздовж лінії фронту на Донбасі. Про це заявив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає УНН.

Цитата

"Ми не побачили абсолютно ніяких змін. Як були обстріли, так вони і залишаються. Як були спроби атакувати наші позиції - так вони і залишилися... Думаю, що Генеральний Штаб ЗСУ завтра опублікує інформацію щодо кількості обстрілів у так званий режим "перемир'я" з боку російської федерації", - заявив Гайдай в ефірі одного з телеканалів.

Деталі

Він зазначив, що єдиною причиною для "перерви" для росіян можуть бути проблеми зі складами та логістичними центрами, а також перебої з підвезенням снарядів, оскільки українські артилеристи відмінно відпрацьовують по ворожих позиціях.

"Не можна їм вірити, вони брешуть завжди. Так було, є і буде. Напевно, це їхня національна релігія - брехати всім, щоб отримати якийсь результат", - додав Гайдай.

Додамо

Російські окупанти, під час так званого режиму "перемир'я" в Херсоні обстріляли пожежну частину.

Внаслідок обстрілу загинув один рятувальник, ще четверо отримали поранення. Один пожежник - у важкому стані, троє - середньому.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти обстріляли Сумську область

     • 478165 переглядiв