ne-dozvoliaty-rf-obkhodyty-sanktsii-bukvalno-oznachaie-blokuvaty-teror-zelenskyi

Не дозволяти рф обходити санкції буквально означає блокувати терор – Зеленський

 • 41552 переглядiв

Обходячи санкції рф отримує іноземні компоненти для того, щоб атакувати Україну. Тому завадити росії ухилятися від них це буквально те саме, що не дозволяти їй вчиняти терор. Про це сказав Президент України Володимир Зеленський під час вечірнього звернення передає УНН.

Усі наші дипломатичні представники мають активізуватися, щоб і партнери реагували активніше на кожен випадок обходу санкцій з боку росії. Це не просто абстрактне питання – це про те, як держава-терорист виробляє зброю, зокрема ракети 

- сказав Зеленський.

"Блокувати шляхи обходу росією санкцій – це буквально блокувати терор. Я вдячний усім партнерам, які це розуміють, та кожному й кожній у світі, хто допомагає нам у відповідній роботі",- зауважив він.

Деталі

Зеленський повідомив, що в усіх російських ракетах є десятки критично важливих компонентів, вироблених за кордоном. Чимало з них виготовлені зокрема компаніями з вільного світу.

Тож сьогодні керівник служби зовнішньої розвідки України Олександр Литвиненк виступив з відповідною доповіддю, щоб закликати партнерів забезпечити повну дію санкцій проти росії.

США запровадили санкції проти компанії з ОАЕ за перевезення російської нафти 18.01.24, 18:31

Ганна Оніщенко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У НАТО не виключають, що рф отримає ракети від Ірану

     • 105652 переглядiв

    Кулеба впевнений, що США продовжить допомогу Україні

     • 25047 переглядiв