nayizd-na-zhinku-z-ditinoyu-u-dvori-v-kiyevi-vodiya-smittyevoza-vzyali-pid-vartu

Наїзд на жінку з дитиною у дворі в Києві: водія сміттєвоза взяли під варту

 • 20106 переглядiв

КИЇВ. 25 серпня. УНН. Суд у Києві взяв під варту водія сміттєвозу за ДТП, яке сталося в одному з дворів у столиці і внаслідок якого загинула 46-річна жінка, а 2-річного хлопчика госпіталізували до лікарні. Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Києва, передає УНН.

"Водієві повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів без визначення альтернативного запобіжного заходу у вигляді застави", - повідомили у прокуратурі.

Розслідування наразі триває.

ДТП сталася 22 серпня 2020 року на вул. Флоренції у Дніпровському районі столиці. За даними слідства, підозрюваний, керуючи у стані алкогольного сп’яніння вантажним автомобілем, а саме сміттєвозом, рухався заднім ходом по дворовій території житлового будинку та наїхав на жінку з дитиною. Внаслідок ДТП жінка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці, а хлопчика госпіталізували.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Синоптики дали прогноз погоди в Україні на завтра

     • 22886 переглядiв

    До кінця доби у Києві очікуються значні дощі

     • 18060 переглядiв

    Вбивство Павла Шеремета є політичним - Піскун

     • 11425 переглядiв

    У Києві назвали райони-лідери за приростом випадків COVID-19

     • 12568 переглядiв

    У Києві за добу коронавірус виявили у 130 людей

     • 12338 переглядiв