ukenru
navchannia-u-shkolakh-kyivshchyny-budut-zaversheni-do-31-travnia-vlitku-spetsprohrama-dopomozhe-zakryty-prohalyny-u-chytanni-pysmi-ta-lichbi

Навчання у школах Київщини будуть завершені до 31 травня: влітку спецпрограма допоможе закрити прогалини у читанні, письмі та лічбі

 • 35092 переглядiв

У Київській області навчання у школах завершиться до 31 травня, а влітку спеціальна програма допоможе ліквідувати прогалини у читанні, письмі та арифметиці для учнів початкових класів.

У червні 2024 року будуть працювати дитячі табори та хаби з надолуження освітніх втрат, гуртки та секції. Зокрема стартувала програма "КЕЧ", яку реалізує Go Global за підтримки Дитячого фонду ООН UNICEF Ukraine – проект  має на меті проведення занять для учнів початкових класів.

Про це передає УНН, із посиланням на наказ Міністерства освіти і науки України, про який повідомила заступниця голови Київського обласної державної адміністрації Жанна Осипенко.  .

Деталі

До 31 травня 2024 року навчальні заняття в школах Київської області завершаться. Починаючи з червня відкриють свої двері тимчасові екзаменаційні центри, а також пришкільні табори. Анонсовані спеціальні хаби з надолуження освітніх втрат, гуртки та секції.

Наприклад:

У Київській області стартувала програма "КЕЧ", яку еалізує її Go Global за підтримки Дитячого фонду ООН UNICEF Ukraine. В рамках цієї програми планується проведення занять для учнів початкових класів, у тому числі на територіях, що найбільше постраждали від воєнних дій. Діяльність проекту спрямована на заповнення прогалин у навичках читання, письма та лічби.

 Ця програма буде активно працювати в школах і влітку, - обіцяє Київська ОВА у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо

У Сумах дитячі садки, школи та позашкільні заклади перейшли на дистанційне навчання до кінця тижня через нещодавній російський ракетний обстріл, який спричинив жертви та пошкодження будівель.

В Україні проходили Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч, що є ініціативою президента України Володимира Зеленського. Учнівські команди боролися у таких видах спорту, як футзал, волейбол, баскетбол, черліденг та спортивне орієнтування. У Києві та області, в другому етапі Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч взяли участь майже 12 тис. учнів.