nastupnoho-tyzhnia-ukraina-predstavyt-soiuznykam-vlasnyi-plan-peremohy-zelenskyi

Наступного тижня Україна представить союзникам власний план перемоги - Зеленський

 • 35951 переглядiв

Президент Зеленський заявив, що Україна на 90% підготувала план перемоги для представлення союзникам. План містить 4 основні пункти та один післявоєнний, включаючи безпеку та підтримку.

Україна вже майже повністю підготувала власний план перемоги для того, щоб представити його міжнародним партнерам. Про це у вечірньому відеозверненні заявив президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

Деталі

Протягом усього дня в різних форматах (відбувались - ред.) наради з підготовки нашого українського плану перемоги. Реальне наповнення усіх пунктів 

- заявив президент. 

За його словами, до підготовки цього плану були залучені ключові особи за кожним напрямком. 

Більш ніж, на 90% все виписано. І в комплексі цей пакет може забезпечити правильний розвиток ситуації не тільки для України, а й для усіх в світі, хто цінує міжнародне право. Вже на наступний тиждень ми готуємо план перемоги для представлення союзникам

- наголосив Зеленський. 

Нагадаємо

Президент України Володимир зеленський заявив, що план перемоги України, який він хоче представити президенту США Джо Байдену, містить 4 основних пункти і один післявоєнний. Мова про безпеку, геополітичне місце України, сильну військову підтримку, економічну підтримку.

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    ГУР атакували російську базу безпілотників у Сирії - джерело

     • 20761 переглядiв

    Ворог протягом дня двічі бив по Нікопольщині: жертв немає

     • 20019 переглядiв