nastup-na-kursk-demonstruie-slabkist-putina-nimetskyi-deputat-faber

Наступ на Курськ демонструє слабкість Путіна, - німецький депутат Фабер

 • 80940 переглядiв

Голова оборонного комітету бундестагу Маркус Фабер заявив, що український наступ на Курськ послаблює російські позиції на сході. Він закликав надати Україні більше танків Leopard 2.

Голова оборонного комітету німецького бундестагу Маркус Фабер вважає: наступ на Курську область РФ демонструє російському населенню, що їхній диктатор нічого не контролює Про це він написав у соціальній мережі X, передає УНН.

Деталі

"Український наступ на окупаційні війська під Курськом триває краще, ніж очікувалося. Це змушує агресора відводити значну кількість військ з фронту на сході та послаблює напруженість там", – зазначив Фабер.

Він додав, що цей наступ також "демонструє російському населенню, що їхній диктатор нічого не контролює, а військове керівництво перевантажене й не може впоратися зі своїми обов'язками".

"Хороша основа для мирних переговорів з наступником Путіна. І для переговорів з Путіним перед Міжнародним кримінальним судом", – додав депутат.

Він також зауважив, що така ситуація мала б стати для влади "приводом поговорити про більшу кількість німецьких танків Leopard 2" для України.

"Наша військова допомога Україні – найкраща інвестиція в нашу безпеку, адже вона щодня зменшує потенціал російської загрози. Вона захищає мирне населення України від того, щоб воно стало біженцем. Рупори Путіна в Німеччині тепер теж можуть це усвідомити", – написав Фабер.

росЗМІ заявили, що українські військові вночі увійшли до біловського району курської області: що відомо11.08.24, 10:24

Популярні

Новини по темі

Канцлер Австрії закликав до деескалації після пожежі на ЗАЕС

 • 68906 переглядiв

Тропічний шторм обрушився на Японію з проливним дощем

 • 21525 переглядiв

12 серпня: Всесвітній день слонів, День молоді

 • 35438 переглядiв

Трамп хоче провести у вересні додаткові дебати з Гарріс

 • 37222 переглядiв

США відправляють на Близький Схід підводний човен з ракетами

 • 101131 переглядiв