naslidniy-prints-saudivskoyi-araviyi-ta-prezident-iranu-obgovorili-situatsiyu-v-gazi

Наслідний принц Саудівської Аравії та президент Ірану обговорили ситуацію в Газі

 • 1136205 переглядiв

Деталі

Саудівське інформаційне агентство повідомило, що наслідний принц Саудівської Аравії підтвердив, що «Королівство докладає можливих зусиль для спілкування з усіма міжнародними та регіональними сторонами, щоб зупинити поточну ескалацію».

Агентство додало, що спадкоємний принц наголосив на позиції Королівства, яка відкидає будь-які напади на цивільне населення, і на необхідності дотримання принципів міжнародного гуманітарного права, висловивши глибоку стурбованість серйозністю гуманітарної ситуації в секторі Газа та шкодою, завданою життя мирних жителів.

Він також підтвердив «тверду позицію Королівства щодо захисту палестинської справи та підтримки зусиль, спрямованих на досягнення всеосяжного та справедливого миру, який гарантує палестинському народу доступ до його законних прав».

Зі свого боку, іранське інформаційне агентство Tasnim цитує Мохаммада Джамшиді, заступника директора офісу президента Ірану з політичних питань, який сказав, що дзвінок стосувався «поточних подій у Палестині та необхідності припинити військові злочини».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ірані заявили, що не стоять за нападом ХАМАС на Ізраїль

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Єгипет забронював у росії пшениці на 480 тис. тонн — Bloomberg

     • 418949 переглядiв

    Google, Amazon і Cloudflare заявили про найбільшу в історії DDoS-атаку

     • 508166 переглядiв

    British Airways призупиняє всі рейси до Тель-Авіва

     • 432060 переглядiв