naslidki-khersonskogo-vidstupu-rosiyan-u-mariupoli-rizko-pobilshalo-okupantiv-radnik-mera

"Наслідки херсонського відступу росіян": у Маріуполі різко побільшало окупантів - радник мера

 • 238571 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. У тимчасово захопленому Маріуполі Донецької області стрімко збільшилася присутність окупантів - як російських військових, так і «днрівців», повідомив радник мера міста Петро Андрющенко, пише УНН.

Цитата

"Два дні поспіль в Маріуполі фіксуємо наслідки Херсонського відступу росіян. Стрімко збільшилась присутність військових окупантів як російських військових, так і «днрівців». Якщо до того вони рухались повз місто, то на зараз прибувають та зупиняються безпосередньо в Маріуполі", - зазначив Андрющенко у Telegram.

Деталі

Зі слів радника мера, окупанти "розквартировуються знов в пустих домах та квартирах маріупольців".

"Також, чергове зростання руху військових колон як з технікою, так і з БК. Щонайменше двічі вдень колони вантажівок кількістю в 40-60 автівок рухаються з напрямку Мангуша на виїзд в напрям Волноваха/Донецьк. Також збільшується кількість техніки, що залишається в місті. Частково паркують за звичкою прямо в житлових кварталах, неподалік власного розміщення", - зазначив Андрющенко.

З його слів, "можна стверджувати, що після Херсона Маріуполь впевнено перетворюється на головний військово-логістичний хаб та тилову базу окупантів".

Раніше

Російські окупаційні війська почали будувати лінію оборони навколо захопленого Маріуполя Донецької області, розповів радник мера міста Петро Андрющенко.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    По всій Україні лунає повітряна тривога

     • 348038 переглядiв

    "ЗСУ рекомендують": у МОЗ нагадали про користь кавунів

     • 581292 переглядiв