nardepi-pripuskayut-provedennya-trokh-pozachergovikh-zasidan-radi-u-vivtorok

Нардепи припускають проведення трьох позачергових засідань Ради у вівторок

 • 15659 переглядiв

КИЇВ. 29 березня. УНН. У вівторок, 30 березня, може відбутись не два, а одразу три позачергових засідання Верховної Ради. Про це повідомив голова фракції “Голос”, народний депутат Ярослав Железняк в своєму Telegram-каналі та заступниця голови парламентської фракції “Слуга народу”, нардеп Євгенія Кравчук в ефірі одного з телеканалів, передає УНН.

Цитата:

"Ну що ж, вочевидь, нас завтра чекає цілих 3-и позачергових засідання Ради:

1) Постанови щодо ситуації на Донбасі;
2) Економічні закони;
3) Постанова щодо подій на вулиці Банковій і довибори", - написав нардеп.

Деталі

Раніше сьогодні можливість проведення третього засідання припустила заступниця голови парламентської фракції “Слуга народу” Євгенія Кравчук.

"Можливо, і три, якщо Верховна Рада вирішить додати постанову щодо загострення ситуації на Донбасі до порядку денного, до ще одного засідання. Я думаю, з рештою буде знайдено механізм. Сьогодні комітет з питань закордонних справ збирається на позачергове засідання, і вже в обід буде готова ця постанова, щоб її розглянути і проголосувати в залі", - сказала вона в ефірі телеканалу "Україна 24".

Що було раніше

27 березня голова Верховної Ради Дмитро Разумков підписав два розпорядження про проведення позачергових засідань парламенту у вівторок, 30 березня.

З його слів, перше позачергове засідання розпочнеться о 13:00 у зв’язку із зверненням Президента України. На засіданні серед інших питань розглядатиметься проект Закону України про надання допомоги застрахованим особам на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (реєстр. № 5300).

Одразу після його закінчення, за ініціативи 156 народних депутатів, буде проведене наступне позачергове засідання. Всього розглядатиметься 19 законодавчих ініціатив.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Навальний отримав шість доган за два тижні у колонії

     • 20200 переглядiв

    Вбивство громадського діяча: суд арештував двох підозрюваних

     • 15611 переглядiв

    ЗСУ передали сучасну радіолокаційну станцію

     • 20498 переглядiв

    У Франції виявили новий штам коронавірусу

     • 19594 переглядiв