narazi-tempy-evakuatsii-zmenshylys-odnak-vse-odno-vchora-bulo-vyvezeno-bilshe-200-liudei-syniehubov

Наразі темпи евакуації зменшились, однак все одно вчора було вивезено більше 200 людей – Синєгубов

 • 13373 переглядiв

Понад 200 осіб було евакуйовано з Вовчанського та Липецького районів вчора, незважаючи на уповільнений темп, в результаті чого загальна кількість евакуйованих склала 10 990 осіб, але під час евакуації в результаті ворожого обстрілу загинув співробітник міліції.

Незважаючи на уповільнення темпів евакуації, вчора з Вовчанського та Липецького районів евакуювали понад 200 людей, загалом вже вивезено 10 990 осіб. В ході евакуацій ворожий обстріл призвів до смерті працівника поліції. Про це заявив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в ефірі телемарафону, передає УНН.

За словами Синєгубова, у Вовчанську тривають активні бойові дії та вуличні бої. ЗСУ намагається витіснити ворога, евакуація проходить але повільно.

Наразі темпи евакуації зменшились, однак все одно вчора було вивезено більше 200 людей лише з Липецького та Вовчанського напрямків. Наразі евакуйовано 10990 людей

- зазначив він.

Також він розповів, що вчора під час евакуаційний заходів загинув працівник поліції, внаслідок прямого влучання ворожої артилерії по поліцейській автівці.

Нагадаємо

Щонайменше чотири людини загинули і ще двоє зникли після того, як російська армія завдала щонайменше 15 ударів по Харкову, за попередніми даними.  

Ірина Колеснік

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Евересті цього тижня вже чотири загиблих

     • 15087 переглядiв

    У Дніпрі повідомили про звук вибух

     • 11891 переглядiв