nanis-blyzko-10-udariv-nozhem-meshkanets-kharkivshchyny-otrymav-dovichne-uviaznennia-za-vbyvstvo-zhinky

"Наніс близько 10 ударів ножем": мешканець Харківщини отримав довічне ув’язнення за вбивство жінки

 • 24201 переглядiв

50-річний чоловік був засуджений до довічного ув'язнення судом апеляційної інстанції у Харківській області. У 2017 році він наніс близько 10 ножових поранень жінці, потерпіла загинула.

У Харківській області суд визнав винним 50-річного чоловіка в умисному вбивстві і призначив покарання у виді довічного позбавлення волі. Про це передає УНН із посилання на телеграм канал Харківської прокуратури.

Суд апеляційної інстанції призначив 50-річному чоловіку покарання у виді довічного позбавлення волі. Його визнано винним в умисному вбивстві особою, яка раніше вже вчинила умисне вбивство

– ідеться у повідомленні.

Деталі

Доведено, що у квітні 2017 року чоловік разом з друзями перебував у кафе у м. Чугуїв, де вживав спиртні напої. В цьому кафе перебувала й потерпіла, - зловмисник почав безпідставно висловлювати образи у сторону жінки, потім пішов за нею до місцевого парку, де згодом дістав ніж та наніс жінці близько 10 ударів по всьому тілу. Від отриманих травм потерпіла загинула на місці.

У судовому засіданні чоловік свою вину визнав повністю. Додав, що не хотів вбивати потерпілу, проте нібито під час розмови вона його словесно ображала, що його обурило. Також зловмисник сказав, що сам не зрозумів, як так сталось і що все було "як в тумані".

– передає відомство.

Вироком Чугуївського міського суду Харківської області від  5 лютого 2024 року чоловіка визнано винним та призначено покарання у виді 15 років позбавлення волі.

Але прокурори подали на вказане рішення апеляційної скаргу, зазначивши, що він підлягає скасуванню у зв’язку з невідповідністю призначеного судом покарання через його м’якість.

Вироком колегії суддів судової палати у кримінальних справах Харківського апеляційного суду апеляційну скаргу прокурора задоволено.

Нагадаємо

Чоловіка затримали за те, що він зарізав свого сусіда під час суперечки на дачній ділянці в селі Новопокровка Харківської області.

Мешканця Краматорська, який минулого року навів ракетний удар рф на заклад харчування у місті, засудили до довічного ув'язнення.

Служба безпеки затримала інформаторку рф, яку завербував її власний син-бойовик "днр", яка розвідувала місця дислокації та маршрути переміщення Сил оборони на Донеччині. 

Популярні

Новини по темі

До "Армії відновлення" залучили вже понад 114 тисяч українців

 • 22715 переглядiв

Китай заявив, що не наживається на війні росії проти України

 • 27514 переглядiв