ukenru
na-zupintsi-gromadskogo-transportu-viyavili-trotilovi-shashki

На зупинці громадського транспорту виявили тротилові шашки

 • 9277 переглядiв

КИЇВ. 28 січня. УНН. У Київському районі міста Одеса на зупинці громадського транспорту громадяни виявили два підозрілі предмети. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Одеській області, передає УНН.

"Про два підозрілих предмети на зупинці громадського транспорту у Київському районі міста до поліції повідомили громадяни. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група та вибухотехніки, які оточили місце події та обмежили доступ людей. В ході перевірки було встановлено, що виявлене є вибуховою речовиною – тротилом", - йдеться у повідомленні.

Вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами – ред.) Кримінального кодексу України.

З’ясовуються обставини, за яких вибухонебезпечні предмети опинилися на зупинці громадського транспорту, та особа, яка до цього причетна.

Нагадаємо, напередодні у під’їзді житлового будинку, що розташований на бульварі Перова 9 у місті Києві, знайшли міну часів Другої світової війни.



Українські Національні Новини

Кримінал та НП