ukenru
na-zhitomirschini-nachalniku-filiyi-oblavtodoru-za-khabar-u-28-tis-grn-povidomleno-pro-pidozru

На Житомирщині начальнику філії облавтодору за хабар у 28 тис. грн повідомлено про підозру

 • 8314 переглядiв

КИЇВ. 7 травня. УНН. У вівторок за погодженням із процесуальним прокурором прокуратури Житомирської області, посадовій особі структурного підрозділу державного підприємства "Житомирський облавтодор" повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою). Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Житомирської області.

Установлено, що в.о. начальника одного із територіальних дорожньо-ремонтних пунктів філії "Житомирська ДЕД" ДП "Житомирський облавтодор" ВАТ ДАК "Автомобільні дороги України" вимагав та одержав від жителя Житомира неправомірну вигоду на суму 28 тис грн, пообіцявши надати в оренду приміщення та прилеглу територію без оформлення відповідних документів.

Завдяки спільним злагодженим діям прокуратури області, співробітників Управління захисту економіки в області, СУ ГУНП в області, за оперативного супроводу УЗЕ в Житомирській області ДЗЕ НПУ зловмисника викрито та затримано безпосередньо на території підприємства філії, у кімнаті майстрів, під час одержання зазначеної суми неправомірної вигоди.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Досудове розслідування проводить СУ ГУНП в області, прокуратура області здійснює процесуальне керівництво.

Нагадаємо, правоохоронці викрили начальника одного із управлінь Житомирської міськради, який налагодив механізм отримання "відкатів" від підприємців під час проведення тендерів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП