na-zaporizhzhi-okupanti-obstrilyali-9-naselenikh-punktiv-ye-ruynuvannya-ova

На Запоріжжі окупанти обстріляли 9 населених пунктів, є руйнування - ОВА

 • 146049 переглядiв

Цитата

"За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Запоріжжя, Новоданилівка, Оріхів, Гуляйполе, Малокатеринівка, Ольгівське, Полтавка, Новосілка, Малі Щербаки", - повідомили в ОВА у Telegram.

Деталі

Надійшло 43 повідомлення про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури в результаті обстрілів російськими окупаційними військами.

При цьому, за даними ОВА, на Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог здійснив обстріли позицій українських захисників застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Доповнення

Український рух спротиву інформує про вибух боєкомплекту з мелітопольськими окупантами у Запорізькій області. Наразі відомо про знищення низки мелітопольских окупантів, які вирішили подивитись, як палає БК у Михайлівці, зазначив мер Мелітополя Іван Федоров.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф обстріляла з артилерії Сумщину: 20 "прильотів"

     • 171238 переглядiв

    Ціна на електроенергію в Європі вперше перевищила 1000 євро

     • 404128 переглядiв

    Від 13° до 34° тепла: прогноз погоди на сьогодні

     • 124910 переглядiв